Praktische informatie

Bekijk hier de pagina’s met praktische informatie over ons ponykamp.

Voor wie is het ponykamp geschikt?

Het ponykamp is voor meisjes en jongens in de leeftijd 9 t/m 18 jaar. In de praktijk zijn er vrijwel alleen maar meisjes op ponykamp. Je moet rijervaring hebben om op kamp te kunnen komen.

Dagen en tijden

Ons ponykamp duurt van zaterdag tot zaterdag. Het wordt georganiseerd in de zomervakantie, herfstvakantie en meivakantie. De aankomsttijd voor het ponykamp is op zaterdag tussen 14.30 uur en 16.00 uur en de zaterdag daarna kun je om 11.00 uur weer worden opgehaald.

Prijs

In 2024 is de prijs voor een gehele verzorgde week € 465,- per persoon. De aanbetaling bedraagt € 215,-. De volstorting kunt u, 4 weken voor aanvang van het ruiterkamp, aan ons overmaken.

Rondleiding

Wil je liever eerst nog wat meer informatie voordat je een ruiterkamp boekt, dat kan natuurlijk ook! Heb je nog vragen, bel ons dan. Wil je samen met je ouders komen kijken? Bel dan ook even voor een afspraak, jullie zijn van harte welkom. Ons nummer is 0592 656421.

Aansprakelijkheid

De ponykampen worden gehouden voor eigen risico. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor deelnemers, ook niet voor schade, veroorzaakt door deze deelnemers tegenover derden. Derhalve dienen de deelnemers, om bovenstaand risico te ondervangen, te beschikken over zowel een ziektekostenverzekering als wel over een particuliere WA verzekering. Dit betreffen normale verzekeringen welke normaal gesproken reeds afgesloten zijn. Waarschijnlijk hoeft er niets extra’s af gesloten te worden.
Uiteraard zijn al onze paarden en pony’s volledig door ons verzekerd (ook WA), dus ook als ze door de deelnemers gebruikt of gereden worden.

Annuleringskosten

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de vakantie zijn de annuleringskosten de aanbetaling. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de vakantie bent u het gehele bedrag verschuldigd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering bij een reisbureau af te sluiten.

Mochten zich onverwachte problemen voordoen met een boeking, neem dan contact met ons op. Wij zullen er zoveel mogelijk aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Mobiele telefoons op ponykamp

Mobiele telefoons zijn reuze handig, maar niet dag en nacht. De mobieltjes van de deelnemers van het ruiterkamp moeten daarom bij de leiding worden ingeleverd, er kan na het avondeten gebeld worden (ergens tussen 18.00 en 20.00 uur). In bijzondere gevallen b.v. ziekte, heimwee o.i.d. nemen wij uiteraard direct contact met u op.

Meer informatie