Ponykampen

Wil jij ook zo graag een eigen paard? Dat kan bij ons een hele week! Midden in het bosrijke landschap van Drenthe, naast het strandbad “Het Ronostrand”, ligt ons ruitercentrum, waar je volop kan genieten van een fijne ruitervakantie.

Onder deskundige begeleiding bieden wij je een geheel verzorgde vakantie waarin je de hele week je eigen paard of pony tot je beschikking hebt! Samen met een heleboel andere paardengekken verblijf je in onze ruime groepsaccommodatie tezamen met onze begeleidsters. Dit zijn allemaal jonge, enthousiaste meisjes die, net als jullie,  van paarden en van paardrijden houden.

Onze ruiterkampen zijn voor meisjes en jongens in de leeftijd van 9 t/m 18 jaar, die paardrijervaring hebben.

Wij hebben een heleboel verschillende soorten paarden en pony’s. Zoals Arabieren, Tinkers, Pinto’s, Andalousiërs, Friezen, Fjorden, IJslanders en allerlei leuke kruisingen met allemaal hun eigen karakter, dus volop keuze! Bij ons krijgt iedereen een eigen paard of pony. Op zaterdag gaan we al samen de paarden indelen.
Het is natuurlijk belangrijk dat het paard goed bij je past. Niet alleen de grootte maar vooral het karakter.
Gelukkig hebben we heel veel paarden dus dat lukt altijd.

De week begint op zaterdagmiddag en duurt een hele week dus tot en met zaterdagochtend.

We gaan zaterdagavond direct een rit maken en als je dan je paardje leuk vindt mag je daar de hele week voor zorgen en op rijden. Vind je hem niet zo goed bij je passen dan zoeken we samen een andere voor je uit. We rijden in groepen van verschillende niveaus zodat iedereen in een groep rijdt met kinderen met even veel ervaring. Weekprogramma

De aankomsttijd voor het ponykamp is op zaterdag tussen 14.30 uur en 16.00 uur en de zaterdag daarna kun je om 11.00 uur weer worden opgehaald.

De kosten voor een gehele verzorgde week zijn, per persoon, € 410,-.