Reserveren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze internetsite? En wil je een
gezellige week vol met paarden bij ons boeken? Dat kan!

Je kan je opgeven voor een ruiterkamp door een mail sturen naar rcfjordenpaard@hotmail.com. Bij elke reservering willen we graag de volgende dingen weten:

  • in welke week je wilt komen
  • de naam van de deelnemer
  • het adres van de deelnemer
  • de geboortedatum van de deelnemer
  • het e-mail adres van een ouder.
  • het telefoonnummer van een ouder

Na de reservering wordt, binnen een dag, een bevestiging en inschrijfformulier gemaild en wordt gevraagd om een aanbetaling over te maken. Het inschrijfformulier willen we graag ingevuld en getekend terug via de post en we verwachten de aanbetaling binnen 8 dagen na boeking. Daarna is je week ruiterkamp definitief geboekt!

Wil je liever eerst nog wat meer informatie, dat kan natuurlijk ook! Heb je nog vragen of wil je samen met je ouders komen kijken? Bel dan ook even voor een afspraak,
jullie zijn van harte welkom. Ons nummer is 0592 656421.

Kosten ruiterkamp
Een geheel verzorgde week ponykamp kost per persoon, per week:  €410,-. De aanbetaling bedraagt €200,-. Ons rekeningnummer is NL78INGB0008501830 t.n.v. Het Fjordenpaard. De volstorting kunt u, 4 weken voor aanvang van het kamp, aan ons overmaken.

Aansprakelijkheid
De kampen worden gehouden voor eigen risico. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor deelnemers, ook niet voor schade, veroorzaakt door deze deelnemers tegenover derden. Derhalve dienen de deelnemers, om bovenstaand risico te ondervangen, te beschikken over zowel een ziektekostenverzekering als wel over een particuliere WA verzekering. Dit betreffen normale verzekeringen welke normaal gesproken reeds afgesloten zijn. Waarschijnlijk hoeft er niets extra’s af gesloten te worden.
Uiteraard zijn al onze paarden en pony’s volledig door ons verzekerd (ook WA), dus ook als ze door de deelnemers gebruikt of gereden worden.

Annuleringskosten.
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de vakantie zijn de annuleringskosten de aanbetaling. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de vakantie bent u het gehele bedrag verschuldigd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering bij een reisbureau af te sluiten.

Mochten zich onverwachte problemen voordoen met een boeking, neem dan contact met ons op. Wij zullen er zoveel mogelijk aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Mobiele telefoons zijn reuze handig, maar niet dag en nacht. De mobieltjes van de deelnemers van het   ruiterkamp moeten daarom, bij de leiding, worden ingeleverd, er kan na het avondeten gebeld worden ( ergens tussen 18.00 en 20.00 uur). In bijzondere  gevallen b.v. ziekte, heimwee o.i.d. nemen wij uiteraard direct contact met u op.