Over ons

Ruitercentrum het Fjordenpaard bevindt zich al meer dan 30 jaar op deze unieke plek in Drenthe. Het bedrijf heeft ruim 80 hectare eigen terrein waarvan 23 hectare bos. Wij zijn omgeven door uitgestrekte bossen, zandvlaktes, meren en heidevelden. Als je van natuur houdt is dit één van de prachtigste plekjes van Nederland.

We hebben van alles te bieden: ruiterkampen, paarden verhuur, huifkarren verhuur en ook voor accommodatie verhuur ben je bij ons aan het goede adres.

Jeugdruiterkampen

Zeer bekend zijn onze ponykampen. We hebben vele paarden en pony’s waaronder Arabieren, Friezen, Fjorden, Tinkers, IJslanders, Painthorses (bonten) en nog veel meer. Ieder jaar worden er schattige veulentjes geboren, die dan weer bij ons opgroeien. Bijna al onze paarden zijn bij ons geboren. Wil je meer weten over de jeugdruiterkampen, klik dan hierboven op het kopje ruiterkampen.

Verhuur van rijpaarden

Het is  mogelijk om paarden bij ons te huren, zodat je een buitenrit door de omliggende bossen kan maken. Ook kun je met de hele familie in een huifkar een schitterende tocht maken. Voor meer informatie over de verhuur van paarden en huifkarren, klik op het menu hierboven op Verhuur.

Groepsaccommodatie verhuur

Tevens verhuren wij de ranch ‘El Rancho de Verano’ voor familieweekenden of een weekendje weg met vrienden.Op de ranch organiseren wij zelf ook westernweekenden en -weken voor volwassenen.

Klik hierom naar de website van El Rancho de Verano te gaan.

Op deze site staat over alle onderdelen meer informatie, er is een uitgebreid fotoboek en als je het leuk vind kun je ook een bericht in het gastenboek schrijven.

Veel plezier en hopelijk tot ziens!

Groetjes,
Henk en José van Zomeren