Het jaar is alweer bijna voorbij…

2013 was een heel goed jaar!

We hopen dat 2014 ook weer veel goeds brengt voor iedereen.

We hebben nu al weer zin in paard rijden in de sneeuw, veulentjes kijken, kalfjes geboren zien worden, mooie weer,  buitenrijden, zwemmen in het Ronostrand, over de zandvlakte galopperen, door het springbos, warme chocolademelk, zwemmen met de paarden, knuffelen met Nikki, met de huifkar rijden, kroelen met Coco (en in je vinger laten bijten), op de trampoline springen door de Suurseduinen rijden, naar het subtropisch zwembad, de moonlightrit, patat eten in Norg, door het sprookjesbos, stoep vegen op zaterdag, pannnenkoeken, in het weiland een fotosessie  met je paard maken of je paard beschilderen met vingerverf  maar vooral heel veel plezier maken met elkaar!

Henk, José, Linda, Iris, Jorijn, Jet, Rianne, Renee, Fee, Patricia, Marloes, Ecelia, Loïs, Karin, Kim, Celyna,José, Nina, Yvonne, Jessica, Astrid, Britt, Kimberley, Marlous, Linda, Lena, Lucy, Jenny, vivianne, Lotte en Sietske.

 

 

 

Comments are closed.